Akció javaslatok ellenzéknek

Akció javaslatok ellenzéknek

Dem vagy Dik... ezt itt a kérdés !

2021. július 19. - Vaki Vaki

Ha nem ellenzéki összefogásra szavazunk, akkor marad a fidesz vagy valamelyik politikailag teljesen értelmetlen törpepárt...

Számomra már csak kétféle szavazó létezik:
- demokratikus erőre akar szavazni (most ez az ellenzék)
- diktatúraépítőkre akar szavazni (fidesz és segítőik)

No sorold be magad nyugodtan :)

Persze lehet bárki passzív, mindkét oldalt elutasító... de ez most leginkább a beágyazott, hatalommegtartásban érdekelt 0rbánnak segít.

Szóval ha ezt választod, akkor nálam és sok embernél nem leszel népszerű ezzel a véleménnyel. :)

Logikai úton mindegy ki nyer most, miféle politika lesz a fidesz elzavarása után csak az demokratikus legyen és ha nem felelnek meg a kényes igényeknek (megjegyzem az enyémnek sem igazán), akkor legyen lehetőség demokratikus, tisztességes választásokon jobbat választani, legyen egyáltalán esély, hogy új erők nőjenek ki a politikai palettán.

Ezt az igényt a jelenlegi pártegyüttes kielégíti. Nem tökéletesek, nem igazán jók, de nem látom jelét, hogy ne lennének demokratikusak.

Egy koalíciós kényszer meg legalább a visszaélések ellen hat :)

A bejegyzés trackback címe:

https://akcio-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716632486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása