Akció javaslatok ellenzéknek

Akció javaslatok ellenzéknek

Soros lista, fordítsunk rajta

Hogyan hasznosítsuk ellenfeleink gyengeségét

2018. április 15. - Vaki Vaki

Régi harcművészeti trükk, hogy az ellenséged képességeit elemezd és fordítsd saját maga ellen.
Erre példa, hogy ha egy nagyobb és erősebb ellenféllel kerül szembe egy kisebb és gyengébb, könnyebb ellenfél, akkor ne is akarja blokkolni az erősebb fél ütését, hiszen a fizika törvényei szerint ha egy nagyobb tömeg ütközik egy kisebbel, akkor a kisebb egyszerűen elszáll az ütéstől. Mit tesz ilyenkor a keleti harcművész? Félrelép, megragadja az ütő kart, amibe nagy erőt és lendületet vitt az ellenfele és megrántja, tovább lendíti. A tovább lendítés kisebb ereje is elég lehet arra, hogy kizökkentse a nagyobb támadót az egyensúlyából és ezzel a kisebb fél valamiélyen előnyt szerezzen.

Hogy jön ez a Soros listázáshoz?

Mivel a Fidesz sikeresen "bevezette" a Soros politikai "márkanevet" és hatalmas költséggel ismerté tette, hát használjuk fel, használjuk ki!
Ha a Fidesz a "Soros listán" szereplőket meg akarja bélyegezni, akkor mi csináljunk belőle dicsőség táblát!

Készítsünk kitűzőt, "Arany Fokozatú Soros Listás", amire azok kerülhetnek, akiket a fidesz vezérkar megnevezett Soros bérencként, náluk felkerült a Soros listára. Legyen mondjuk "Ezüst Fokozatú Soros Listás", akik a Fidesz közeli sajtó vagy valami középkéder lesorosügynöközött.

És persze bárki lehet "Bronz Fokozatú Soros Listás", aki kinevezi magát ennek és kitűzi magára.

Akár a Soros Alapítvány támogatásával is, de nagy ünnepségeket és rendezvényeket kell tartani, amin ünnepeljük az új Soros Listásokat. :)
Kibérelni egy stadiont, meghívni magyar és világsztárokat és nagy ünnepség keretében kitűzni az új Arany Fokozatú Soros Listás jelvényeket.
A netes és írott sajtóban automatikusan külön kolumnákat fenntartani nekik, címlapon, amit ők tölthetnek fel tartalommal. Sőt, kéri a sajtó a tartalmat tőlük és rendszeresen, kiszámíthatóan jön a publikáció.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akcio-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6413836338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaki Vaki 2018.04.17. 13:45:01

Nem a kitűző hordása a lényeg, az a legkevésbé fontos mondat az egészben, hanem annak a megértetése a tömegekkel, akik lehet hogy csak egy buliért, egy koncertért mentek el a gyűlésre, hogy most KITÜNTETTEK valakit, mert aki orbánék szerint rossz, na a valóságban az a jó!

Sok embernek elég annyi, ha pl. egy komoly világsztárral egy szimpadra kerül valaki, kezet fog vele, na innentől nincs az az agymosó fidesz duma, ami eltéríti az értékrendet.
süti beállítások módosítása