Akció javaslatok ellenzéknek

Akció javaslatok ellenzéknek

Új választásokat szeretnél? Van rövidebb út is.

Nem kellenek milliós tömegek és erőszak az új választások kikényszerítésére.

2018. április 15. - Vaki Vaki

Hogyan lehet kikényszeríteni az új választásokat?

Orbánt ismerve ehhez milliós tömegekre és erőszakra van szükség.

De van rövidebb és békésebb út.
És csupán pár száz tisztességes ember kell hozzá.
Mondjuk ez sem nagyon egyszerű, hiszen ezeknek a tisztességes embereknek a jelenlegi haszonleső önérdeket tekintő ellenzékből kell kikerülniük!

Ugyanis ha nem veszi át a mandátumát senki, egyetlen ellenzéki listás vagy egyéni nyertes képviselő sem, akkor mit lehet tenni? Ugye Orbán nem nevezheti ki az új ellenzéki képviselőket! (Még!)

Tehát vagy egypárti parlament alakul és nem lesznek benne ellenzéki képviselők, ami macerás és nem fest túl jól egy EU vagy USA politikus szemében. Vagy kénytelen új választásokat kiírni a Fidesz, ha akar ellenzéki képviselőket is látni a parlamentben, az ellenzék meg végre rendesen megszervezhetné, az EU és USA bevonásával a választások tisztaságának ellenőrzését.

Ja! És lenne lehetősége egy valódi választási pártot, valamiféle összefogást létrehozni, ami a megismert szavazatszámok alapján tényleg esélyes, nem csak mindenféle ellenzéki politikusok vágyvezérelt virtuális világában versenyképes.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akcio-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6213836454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása