Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Akció javaslatok ellenzéknek

Akció javaslatok ellenzéknek

Lányokról és pénzről

Ki prostituálja magát és kik miben haszonélvezők?

2019. április 04. - Vaki Vaki

 

 

A húspiacon van a munkaerő is.

A prostituáltakat lenézők miféle emberek?
Aki kiszolgáltatott más emberek nyomorából jut ételhez, vagy lát maga körül rendet-tisztaságot?

Az nagyon technikai részletkérdés, hogy az időd, önbecsülésed, egészséged, tisztességed, verejtéked vagy unalmad árán jutsz jövedelemhez. 
Mert valamit adnod kell érte!

Az élet már csak adok-kapok, egyezségek, alkuk sorozata. És ebben minden szabad ember saját maga köti az alkukat, szabad akaratból, a saját érdekeit figyelemmel kísérve köt egyezségeket!

A szabad akarat, az emberek szabadságának kétségbe vonását látom, amikor a nemiséget fetisizálók nagyobb ügyet csapnak abból, és elitélik, ha egy lány szexuális szolgáltatással egy óra alatt többet keres, mint egy másik ember, aki az egészségét vagy csak az életörömét veszélyeztetve napok alatt.

Az szerintem a te szexualitással kapcsolatos egyéni probléma, ha valaki nem fogadja el, hogy adott esetben egy másik embernek a fizetős szex kevesebb morális problémát okoz, és más előnyöket (pl. önmegvalósítás vagy szabadság) magasabbra értékel!

Véleményterrorral vádolom a vad feministák nagyrészét! (ami nálam nagy bűn, és mert messzemenően elfogadó vagyok)

Mert semmilyen erőszakot nem tartok jónak, nem csak azt ha prostitúcióra kényszerítenek valakit, de azt sem ha prostitúcióra vagy megalázó munkára kényszerít a nyomor. Személy szerint a Feltétel Nélküli Alapjövedelmet társadalmi minimumnak tartom. 
De azt, hogy mindenki mást tart magasabb értéknek és szabadon választ mit ad el (pl. egy lány a szépségét vagy az idejét, mert ezek egymást kiválthatják), na az a saját egyéni döntése, és semmi közünk hozzá, nekem sem, neked sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://akcio-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6714738435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása