Akció javaslatok ellenzéknek

Akció javaslatok ellenzéknek

Nemzeti nőellátó bevezetése

Legalábbis a kedvességről és nőiességről

2019. június 05. - Vaki Vaki

https://hvg.hu/elet/20190604_Ijeszto_videon_fogdossak_Miley_Cyrust

"Ijesztő videón fogdossák Miley Cyrust"

Egy frászt!

Mondjuk inkább, puszit nyomott az arcára... igaz erővel magához húzta.

Ilyen a celebek sorsa :)

 

Ez a stárkultusz!
Nem volt annyira erőszakos, hogy az komoly legyen, bűncselekmény semmiként.
Tippemre valami szerény pénzbírságot lehetne kivetni.... azt meg minek... persze a Miley polgári perben kérhetne milliárdos kártérítést is, de ezt visszaütne, marketingben nem feküdne és többet vesztene vele a rajongótábor elmaradásával.

Én szeretem ezt a Miley csajt, van benne valami, és becsülöm, hogy nem csinált ebből nagy ügyet... elvárnám mindenkitől, egy aprósággal szerezzen örömet másoknak, és itt egy rajongója "csókot lopott", ami Míley-nak nem téma a pasinak meg lehet nagy élmény.



Apropó, ugyanitt fiatal párductestű karizmatikus és elbűvölő mosolyú hölgyek jelentkezését várom csekély erotikus töltéssel bíró laza és játékos flörtre egy éltesebb de kedélyes, kedves úrral karitatív alapon :)

A bejegyzés trackback címe:

https://akcio-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr6214879744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása