Akció javaslatok ellenzéknek

Akció javaslatok ellenzéknek

A Facebook virtuális pénze

2019. július 05. - Vaki Vaki

Ez egy elszámoló banki funkció, csak nem valós valutában, hanem virtuális pénzben. De a valós valutát azért bespájzolná (végülis megígérte, hogy kifizet dollárban, ha kérik, csak reménykedik, hogy nem kérik.
Persze lehet hogy a cég valós értékének sokszorosára nő a virtuális pénz, a valós meg "elfogy" ill. "eltúnik" és egy csődben lehet osztozni a maradékon a rengeteg virtuális pénz birtokosnak.
Egy hatékony elszámolás az nyereség a felhasználóknak, csak kell egy komoly állami kontrol, hogy ne lehessen piramist építeni.
Én a FB-nak és más hasonló cégeknek a mobilizálható vagyonuk mértékéig engedélyeznék ilyen virtuális pénzt (ebben benne van a jegybankhoz betett virtuális pénzért kapott valódi pénz is). Ezt rendszeresen monitorozni kell és ha több a virtuális valuta, akkor kényszerű visszaváltás és csődeljárás.

A bejegyzés trackback címe:

https://akcio-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr1014927272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása