Akció javaslatok ellenzéknek

Akció javaslatok ellenzéknek

Összefogócska

2019. szeptember 16. - Vaki Vaki

Mondtam a 14/18 választásokkor is, hogy csak egy esély van, az összes demokrácia iránt elkötelezett párt összefogása, és egy választási párt létrehozása.
Ez csak egyetlen évre, a fidesz eltakarítására kap mandátumot, pontos, előre meghatározott feladatokkal. Politikusok nélkül, csak erre vállalkozó technokrakkal indul a választáson, minden más párt távolmarad.
Így a választási pártnak van esélye kétharmaddal győzni (a fideszes választási törvény segít ebben), ha meg van kétharmada, akkor leváltja a fidesz kinevezett kulcsembereket, minden fidesz fejest letartóztat a köztörvényes bűncselekményeikért, a kapcsolódó korrupciós hálót is felszámolja, zár alá veszi a vagyont és előzetesbe vágja a bűnözőket.
Megváltoztatja a választási törvényt (talán az utolsó nem fidesz törvényre visszaállítás a leglogikusanbb, hogy ne fulladjon meddő vitába az egész) és feloszlatja magát a parlament, jöhetnek új választások.

Szerintem ez az egyetlen reális megoldás.... és a politikai "elit" szarakodik.
A kis faszariak már a második 4 évet bukják mert egyszer egy évet sem képesek kiengedni a vágyvezérelt gondolkodásukból, hogy övék lehet a konc, amit persze mindig a fidesz szerez meg, ők meg hoppon maradnak.
Szóval nem csak demokratikus érzelem hiátus áll fend, de síkhülye az összes, aki nem akar igazi összefogást.

A bejegyzés trackback címe:

https://akcio-otletek.blog.hu/api/trackback/id/tr8115109334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása